Thaci: Perseritja e votime, asnje dem per imazhin

23/12/2009 13:00

Kryeministri Hashim Thaçi thote se perkunder perseritjes se votimit ne Prizren dhe Lipjan, ne pergjithesi zgjedhjet kane qene te lira, te ndershme dhe demokratike.

Ne nje interviste per radio Blue Sky (RTK), ai tha se perseritja e zgjedhjeve ne Prizren dhe Lipjan nuk e ka prishur imazhin pozitiv.

“Mendoj qe kjo rrit transparencen dhe eshte nje mesim qe vullneti i qytetareve eshte i paprekshem dhe i pacenueshem”, ka deklaruar Thaçi.

Top Channel