Kosove, KQZ: Rivotim ne Prizren dhe Lipjan

22/12/2009 18:15

Ne Prizren do te zhvillohet edhe njehere votimi per zgjedhjen e kryetarit te komunes.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur me 8 vota pro, 2 kunder dhe nje abstenim per t’u bere rivotimi.

Ne mbledhjen e sotme eshte vendosur qe rivotim te kete edhe ne Lipjan.

Nderkohe qe KQZ nuk ka marre parasysh kerkesen e Komisionit te Ankesave per rivotim ne Gjilan, por ne kete komune do te kete vetem rinumerim.
 

Top Channel