Gruevski: “Emri” nuk zgjidhet me ane te forces

21/12/2009 16:05

Kryeministri maqedonas Nikolla Gruevski ka deklaruar se ceshtja e emrit me Greqine nuk mund te zgjidhet me perdorimin e forces.

Gruevski ka theksuar se Greqia duhet ta trajtoje Maqedonine si nje vend me te vecantat dhe dinjitetin e vet dhe te mos prese qe ajo te bindet nga presionet dhe bllokimet.

“Neve na duhet nje dialog i arsyeshem. Ne duhet te bisedojme qe te kuptohemi me mire. Bllokimet dhe mungesa e dialogut vetem sa na largojne”, ka pohuar Gruevski.

Top Channel