BDI, Thaci uron Ahmetin per rizgjedhjen

21/12/2009 19:25

Kryeministri i Kosoves, Hashim Thaci ka uruar kryetarin e BDI-se, Ali Ahmeti me rastin e rizgjedhjes ne krye te kesaj partie.

Ne mesazhin e tij Thaci eshte shprehur se rizgjedhja e Ahmetit tregon poziten e tij si nje lider me vizion te hapur dhe konstruktiv.

“Rizgjedhja juaj ne krye te BDI-se eshte konfirmim legjitim i besimit qe shprehu kongresi ndaj jush, si lider me vizion te hapur, konstruktiv dhe ne favor krijimit te klimes politike per avancimin e proceseve euro-atlantike ne Maqedoni”, eshte shprehur Thaci.

Top Channel