Maqedoni, BDI mban sot kongresin e dyte

19/12/2009 11:30

Partia shqiptare ne Maqedoni, BDI, e cila ndodhet ne pushtet permes koalicionit me VMRO/DPMNE, mban sot konkresin e saj te dyte.

Pritet qe gjate zhvillimeve te miratohet programi dhe statuti i BDI-se, si dhe te zgjidhet kryetari me sekretarin e pergjithshem.

Kandidat per postin e kryetarit eshte vetem Ali Ahmeti, nderkohe qe per sekretar te pergjithshem jane Teuta Arifi, Abdylaqim Ademi, Xhevat Ademi, Hazbi Lika, Izet Mexhiti, Rafis Haliti dhe Abdulhalim Kasami.

Top Channel