Sejdiu vlereson punen e FSK

17/12/2009 13:15

Komandanti i Forces se Sigurise se Kosoves, gjenerallejtenant Sulejman Selimi i ka dorezuar te enjten uniformen e kesaj force Fatmir Sejdiut, presidenti i Republikes se Kosoves dhe komandant suprem i FSK-se.

“Ne do te vahdojme bashkepunimin tone te forte.FSK do te rrise standartet e saj, ne kuader te integrimit te vendit”, tha Sejdiu, ben te ditur Telegraf.

Presidenti Sejdiu e falenderoi gjeneral Selimin dhe ekipin e tij per angazhimet e vazhdueshme ne progresin e forces qe drejton.

Top Channel