Rexhepi: Strukturat serbe destabilizojne veriun

16/12/2009 15:45

Kryetari i komunes se Mitrovices, Bajram Rexhepi ka deklaruar se strukturat paralele serbe ne veri te Kosoves synojne te destabilizojne kete zone.

Sipas tij, nje gje e tille do te ndikonte negativisht ne imazhin e shtetit me te ri ne bote.

Rexhepi ka theksuar se misioni EULEX duhet te jete me i pranishem ne veri, ne menyre qe te garantoje sigurine.

Gjithesesi, kryetari i komunes ka nenvizuar se ne veri aktualisht situata eshe me e mire, ambienti me i qete dhe incidentet me te rralla.

Top Channel