Bullgaria heq vizat per maqedonasit, serbet dhe malazezet

16/12/2009 10:45

Qeveria e Republikes se Bullgarise ka marre vendim per heqjen e vizave qytetareve te Maqedonise, Serbise dhe Mali te Zi.

Tre vendet ballkanike do te udhetojne pa viza ne zonen e Schengenit te perbere nga pjesa derrmuese e vendeve te BE-se. Bullgaria, ndonese eshte anetare e Bashkimit Evropian, nuk ben pjese ne zonen e Schengenit.

Dite me pare edhe Greqia mori te njejtin vendim per heqjen e vizave per qytetaret e Maqedonise.

Top Channel