“Microsoft” perfundon luften me BE-ne

16/12/2009 17:15

Perfundon lufta 10 vjecare mes “Microsoft” dhe BE-se me “po”-ne perfundimtare te Antitrustit europian qe sanksionon browser-in e lire.

Konsumatoreve te BE-se u garantohet te eksplorojne rrjetin me navigatore te ndryshem nga Internet Explorer.

“Miliona konsumatore europiane mund te kene mundesine e lirise se zgjedhjes per llojin e browser-it qe do te perdorin”, eshte shprehur komisari i Konkurrences per BE-ne, Neelie Kroes.

“Microsoft” eshte impenjuar t’u garantoje perdoruesve europiane te “Windows” zgjedhjen e “browser”-ave.

Top Channel