SHBA, plan sekret per zgjidhjen e “emrit”

14/12/2009 16:55

Administrata amerikane deshiron qe ta zgjidhe kontestin mes Athines dhe Shkupit me emrin Republika e Maqedonise se Veriut.

Lajmi behet i ditur ne nje artikull te se perditshmes greke “Elefterotipia”, me titullin “Kurthi amerikan per emrin”.

Sipas gazetes, e cila iu referohet burimeve diplomatike amerikane, trysnia e SHBA kohet e fundit eshte perforcuar ndjeshem, njesoj si ne periudhen para samitit te NATO-s ne Bukuresht.

Top Channel