LDD: Manipulime ne procesin zgjedhor

14/12/2009 15:55

Partia Lidhja Demokratike e Dardanise ka denoncuar sot ne mbledhjen e rregullt manipulimet qe sipas saj jane bere ne procesin zgjedhor.

Kreret e LDD-se kane bere te ditur se ankesat e partise i kane dorezuar tek organet kompetente, si dhe tek monitoruesit e ambasades amerikane ne Kosove.

“Ne Kosove ka pasur nje varg keqperdorimesh dhe manipulimesh te votave te qytetareve te vendit, te cilat LDD i ka denoncuar tek organet kompetente”, thuhet ne nje komunikate te partise se Nexhat Dacit.

Top Channel