Franca: Do vazhdojme te mbeshtesim Kosoven

14/12/2009 18:10

Ambasadori francez ne Prishtine, François-Xavier Deniau i ka dhene presidentit Sejdiu garancine se vendi i tij do te vazhdoje te mbeshtese Kosoven ne proceset qe ka perpara.

Deklaraten e tij diplomati francez e beri ne takimin e lamtumires me kreun e shtetit kosovar, ku theksoi se Parisi zyrtar do te vazhdoje bashkepunimin me institucionet kosovare.

“Franca do te jete perkrah jush deri ne realizimin e plote te synimit tuaj per te qene pjese e Bashkimit Evropian dhe NATO-s”, ka deklaruar Deniau.

Nga ana e tij presidenti Sejdiu ka falenderuar diplomatin per mbeshtetjen e vazhdueshme te Frances, si para ashtu edhe pas shpalljes se pavaresise.

Top Channel