Marovic: Marredheniet me Kosoven, pas GJND-se

11/12/2009 11:55

Zevendeskryeministri malazez Svetozar Marovic ka deklaruar se Mali i Zi nuk do te vendose marredhenie diplomatike me Kosoven pa mbaruar me pare procesi ne GJND.

Deklaraten e tij Marovic e ka bere ne nje interviste per nje te perditshme serbe, ku ka theksuar se ky eshte qendrimi i tij personal dhe jo i Podgorices zyrtare.

“Shtetet e pavarura jane te lira t’i rregullojne marredheniet e tyre atehere kur deshirojne dhe atehere kur iu shkon pershtat interesave te tyre”, ka pohuar Marovic.

Pyetjes a do ta rishikoje Mali i Zi njohjen e pavaresise nese vendimi i Hages do te jete ne favor te Serbise, ai i eshte pergjigjur duke thene se Podgorica do te shqyrtoje cdo vendim te GJND-se.

Top Channel