Franca: Kerkesa e Shkupit, presidencen e ardhshme

11/12/2009 14:15

Franca mbeshtet perspektiven evropiane te Maqedonise dhe vlereson progreset e bera nga ky vend per afrimin me Bashkimin Evropian.

Ndersa persa i perket dates se nisjes se negociatave per anetaresimin, Parisi zyrtar shprehet se shpreson qe kjo ceshtje te diskutohet sa me shpejt ne presidencen e ardhshme te BE-se.

“Nuk arritem te percaktojme nje date per fillimin e negociatave, por deshirojme qe kjo ceshtje te shqyrtohet sa me shpejt gjate presidences se radhes te BE-se”, ka deklaruar nje zedhenes i Ministrise se Jashtme franceze.

Top Channel