Serbi, ish-ushtaret serbe kerkojne rrogat

10/12/2009 19:15

Rreth 300 ish-anetare te ushtrise dhe forcave serbe te sigurise, qe kane marre pjese ne luften ne Kosove ne vitet 1998-99, kane protestuar sot ne Leskovac.

Protestuesit kane kerkuar pagesat e premtuara per pjesemarrjen ne lufte dhe kane kercenuar se do te bllokojne hekurudhen.

Nga ana e qeverise, e cila ne te kaluaren i ka hedhur poshte pretendime te tilla, nuk ka pasur asnje reagim.

Top Channel