GNK: Kosova te forcoje shtetin ligjor

09/12/2009 14:45

Grupi Nderkombetar i Krizave i ka bere thirrje Kosoves qe te beje me shume per zbatimin e ligjeve te miratuara.

Apeli eshte bere nga drejtori per Ballkanin ne GNK, Marko Prele, i cili ndodhet per nje vizite ne Prishtine.

“Jemi te interesuar qe Kosova te behet nje shtet i zhvilluar, funksional dhe demokratik, kusht i nevojshem per t’u bere pjese e BE-se”, ka deklaruar Prele.

Gjate nje takimi me kryetarin e Parlamentit Jakup Krasniqi, zyrtari evropian e ka vene theksin edhe tek te metat e sistemit gjyqesor te Kosoves.

Top Channel