GJND, deshmojne sot Franca, Jordania e Norvegjia

09/12/2009 09:45

Ne Gjykaten Nderkombetare te Hages, ku po trajtohet legjitimiteti i pavaresise se Kosoves, do te deshmojne sot Franca, Jordania dhe Norvegjia.

Pritet qe deshmia te jete ne favor te shtetit te ri, pasi tre vendet e kane njohur pavaresine e Kosoves.

Diten e djeshme ne GJND deshmuan Shtetet e Bashkuara, qe e mbrojten pavaresine, si dhe Rusia me Spanjen qe e kundershtuan.

Top Channel