BE diskuton per Kosoven

07/12/2009 10:30

Ministrat e jashtem te BE-se ne takimin e sotem ne Bruksel pritet t’u bejne thirrje autoriteteve te Kosoves per nje bashkepunim me te madh me EULEX-in dhe per mbeshtetje perpjekjeve te ketij misioni ne fushen e rendit dhe te ligjit, thuhet ne draft-konkluzionet qe priten te miratohen me kete rast.

Sic ben te ditur Telegraf, ministrat e BE-se do te diskutojne per raportet e progresit per secilin vend.

Ministrat do te informohen gjeresisht per propozimin e Komisionit per te ndihmuar Kosoven ne rrugen evropiane, perfshire edhe aspektin e vizave.

Top Channel