Kanadaja: Kosova te vijoje ne rrugen e paqes

01/12/2009 13:55

Kanadaja vlereson se Kosova tashme eshte bere faktor stabiliteti ne rajonin e Ballkanit dhe duhet te vazhdoje rrugen e paqes.

Qendrimi i eshte shprehur presidentit Sejdiu nga ambasadori i Kanadase ne Prishtine, Edwin Loughlin, i cili dorezoi letrat kredenciale.

“Ne presim qe Kosova, si faktor i paqes dhe stabilitetit ne rajon do te vazhdoje levizjen drejt paqes, proceseve demokratike dhe sundimit te ligjit”, ka deklaruar Loughlin.

Top Channel