Sejdiu: Pritje madheshtore per Clinton

31/10/2009 14:45

Me rastin e vizites se presidentit Bill Clinton ne Kosove, presidenti i Republikes se Kosoves, Fatmir Sejdiu ka ftuar institucionet dhe qytetaret e vendit per t’i bere nje pritje madheshtore mikut te madh te vendit.

“Presidenti Bill Clinton, njeriu i cili i priu angazhimit me te madh humanitar te botes moderne per ta shpetuar popullin e Kosoves, meriton te pritet ne menyre madheshtore nga i gjithe populli”, tha Sejdiu.

Sejdiu ka ritheksuar mirenjohjen e perhershme te popullit te Kosoves per Shtetet e Bashkuara te Amerikes dhe rolin e tyre te pazevendesueshem per lirine dhe pavaresine e Kosoves.

Top Channel