Hage, gjyqi ndaj Karaxhic do te vazhdoje

31/10/2009 11:30

Gjyqi per gjenocid i udheheqesit te serbeve te Bosnjes ne kohen e luftes Radovan Karaxhic do te vazhdoje te henen, megjithese ai ka theksuar se nuk do te paraqitet.

Karaxhic perballet me 11 akuza, nder to genocid, krime lufte dhe krime kunder njerezimit.

Gjyqi mund te vazhdoje ose pa pranine e Karaxhicit ose duke i caktuar atij nje avokat mbrojtes.

Top Channel