Sejdiu: Me 15 nentor, vemendja e botes tek Kosova

28/10/2009 16:25

Presidenti i Kosoves, Fatmir Sejdiu ka perseritur apelin e tij per zgjedhje te lira dhe te ndershme me 15 nentor.

Thirrjen e tij Sejdiu e beri gjate nje takimi te zhvilluar sot me perfaqesuesit e misionit nderkombetar te vezhguesve, te kryesuar nga Darko Aleksov.

“Me 15 nentor, diten e zgjedhjeve te para ne Kosoven e pavarur, e gjithe bota do ta drejtoje vemendjen tek Kosova. Eshte rasti i duhur qe Kosova te deshmoje se eshte e gatshme te zhvilloje ne menyren me te mire zgjedhjet e saj te para si shtet sovran e demokratik”, ka deklaruar Sejdiu.

Ndersa Aleksov, nga ana e tij e informoi Sejdiun me masat qe po merr misioni i vezhguesve ne te gjitha komunat e Kosoves, ne menyre qe procesi te jete ne standartet e duhura.

Top Channel