Papoulias: Maqedonia te kontriboje per zgjidhjen

28/10/2009 10:05

Presidenti grek, Karolos Papoulias u ben thirrje lidereve maqedonas te kontribuojne per zgjidhjen e kontestit per emrin.

Papoulias, sipas Makfaks, deklaroi se Greqia “ka ofruar gjithcka qe duhej lidhur me kete ceshtje”.

“Greqia synon qe te gjitha vendet fqinje t`u pershtaten dhe t`u bashkangjiten strukturave euroatlantike”, deklaroi Papoulias.

Top Channel