Kosovaret e mbytur, rekuperohen pese kufoma

28/10/2009 15:10

Policia serbe ka arritur te gjeje 5 kufoma nga 19 kosovaret qe rezultojne te zhdukur ne lumin Tisa.

Mes viktimave ishte dhe nje vajze 10-vjecare.

Kosovaret u perpoqen te kalonin ilegalisht lumin i cili sherben si vije kufitare mes Serbise dhe Hungarise.

Shkak per mbytjen e tyre mendohet te jete permbysja e barkes me te cilen udhetonin.

Top Channel