Hage, prokuroret: Haradinaj te gjykohet serish

28/10/2009 15:55

Gjykata e Kombeve te Bashkuara per krimet e luftes ka shqyrtuar sot apelin kunder lirimit te ish-kryeministrit te Kosoves, Ramush Haradinaj.

Prokuroret e ceshtjes kane kerkuar qe lirimi i Haradinajt te hidhet poshte dhe qe ai te gjykohet serish, ben te ditur agjencia e lajmeve “AFP”.

Sipas pales se akuzes, gjykimi ndaj ish-luftetarit te UCK-se nuk ka qene i drejte dhe deshmitaret nuk kane mundur te japin deshmine e tyre per shkak te frikes.

Top Channel