“Pet therapy”, ne pishine me mikun besnik

26/10/2009 14:05

Nje banje ne pishine per nje ambjent relaksues dhe nje qen per te qene te stimuluar jane dy ingredientet e nje koncepti te ri te “pet therapy”.

Perdorja e qeneve te stervitur dhe te mesuar me prezencen e ujit do te arrinte te soclializonte femijet e prekur nga sindroma te ndryshme psiko-somatike.

Qendra qe praktikon kete terapi te vecante gjendet ne Mantova te Italise dhe rezultatet deri tani tek femijet me autizem jane pozitive.

Top Channel