“Yahoo”, Carl Icahn jep doreheqjen

24/10/2009 10:45

Miliarderi Carl Icahn ka dhene doreheqjen nga keshilli administrative (CDA) i “Yahoo”.

Icahn kontrollon 5 perqind te motorit te kerkimit boteror dhe kishte hyre ne bord ne 2008-en kur ne krye ishte Jerry Yang i zevendesuar me pas nga Carol Bartz.

“Yahoo nuk ka nevoje per nje aktivist ne CDA. Ka shoqeri te tjera ku jam perqendruar”, thekson ai duke vleresuar marreveshjen e arritur me “Microsoft” nga Bartz.

Top Channel