Petrovic: Serbet te marrin pjese ne zgjedhje

22/10/2009 12:35

Kryetari i Partise se Pavarur Liberale, Slobodan Petrovic u ka bere thirrje serbeve te Kosoves qe te marrin pjese ne zgjedhjet lokale te 15 nentorit.

Petrovic ka pranuar se kushtet nuk jane ato qe duhet te jene, por ka nenvizuar se me bojkot, komuniteti serb nuk do t’i permiresoje ato.

“Motivi kryesor per te marre pjese ne zgjedhje eshte interesi i popullit tone, qe jeton ketu. Dhe kjo eshte dicka e lidhur jo vetem me te ardhmen, por edhe me qendrimin e serbeve ne keto hapesira”, ka deklaruar Petrovic.

Top Channel