Agjencia e Inteligjences konkurs per stafin

21/10/2009 10:05

Agjencia e Kosoves per Inteligjence (AKI), ka hyre ne fazen e fundit te kompletimit te stafit te saj. Pas zgjedhjes se stafit menaxhues, se fundi AKI ka hapur konkursin edhe per zyrtare te Agjencise.

Sipas Telegraf, pervec stafit qe do te punoje ne administraten e AKI, me kete konkurs do te punesohet edhe ajo pjese e zyrtareve, te cilet do te angazhohen ne mbledhjen e informatave per nevojat e Agjencise.

Informata keto per kercenimet ndaj sigurise, integritetit dhe sovranitetit territorial, integritetit te institucioneve shteterore, rendit kushtetues dhe ligjshmerise, stabilitetit dhe zhvillimit ekonomik te vendit.

Top Channel