Macbeth, ne skene me ane te “iPhone”

15/10/2009 18:35

Tashme Macbethi do te jete ne skene fale kontributit te “Apple”. Nepermjet nje aplikacioni te “iPhone”, aktoret do te kene mundesine te lexojne tekstin.

Programi qe quhet “Mac-beth” do te vihet per here te pare ne jete me 25 tetor ne “Union Square”, ne San Francisco.

Aktoret te cilet do te jene 13 nga 40 gjithsej, do te lexojne tekstin nga aparatet e tyre “iPhone” dhe “iPod tauch”, duke perdorur nje dispozitiv qe kushton 1.99 dollare, i cili te jep mundesine te kesh ne duar vepren e Shakespeare ne formen dixhitale plus funksione te tjera (playshakespeare.com).

Top Channel