Neser raporti i Ban ki Moon per Kosoven

14/10/2009 12:30

Keshilli i Sigurimit i Kombeve te Bashkuar ne nje seance qe mbahet neser do te shqyrtoje raportin e radhes te sekretarit te pergjithshem, Ban Ki-moon per zhvillimet ne Kosove.

Raporti thekson rolin e UNMIK-ut si ofrues i sherbimeve ndermjetesuese per bashkepunim, qe sipas tij eshte i domosdoshem per stabilizimin dhe zhvillimin e Kosoves dhe Ballkanit Perendimor, ben te ditur RTK.

Ne emer te UNMIK-ut raportin do ta prezantoje Lamberto Zannier.

Top Channel