“Microsoft” leshon antivirusin falas

30/09/2009 15:45

“Microsoft” ka hedhur ne treg nje program antivirus falas i quajtur “Microsoft Security Essentials”, i cili shkarkohet drejtperdrejt nga faqja e tij e internetit.

“Me antivirusin tone perdoruesit mund te kene mbrojtje me cilesi te larte dhe lehtesi ne perdorim”, shpjegon Amy Barzdukas, pergjegjes i sigurise se kompjuterave te “Microsoft”-it.

Nderkohe kritikat e para kane ardhur nga “Symantec”, nje nga shoqerite e specializuara ne sigurine informatike, sipas te cilit “Microsoft” ofron nje mbrojtje te reduktuar.

Top Channel