Serbia, note proteste OKB-se

28/09/2009 09:05

Pjesemarrja e delegacionit kosovar ne mbledhjen e asamblese se Kombeve te Bashkuara ka shkaktuar reagimin e Serbise e cila ka derguar nje note proteste.

Ministria e Puneve te Jashtme ka kerkuar nga OKB-ja nisjen e hetimeve per kete rast, ndersa pranine e delegacionit nga Prishtina e ka konsideruar si privat dhe te rrezikshem.

Beogradi kishte deklaruar se do te braktiste takimet ku do te ishte i ftuar presidenti kosovar, por nuk e beri kete ndersa Sejdiu ishte i ftuar ne pritjen e dhene nga presidenti Barak-Obama.

Top Channel