Maas: Serbia, bashkepunim me Kosoven

28/09/2009 11:50

Ambasadori gjerman ne Beograd, Wolfram Maas deklaron se duhet bashkepunim rajonal, qe edhe Serbia te integrohet ne Bashkimin Evropian.

Megjithate sipas Maas, kusht per kete nuk do te jete njohja e pavaresise se Kosoves.

“Nga Serbia si dhe nga cdo vend i cili synon t’i bashkohet BE-se, pritet qe te bashkepunoje ne rajon ne menyre konstruktive, me te gjithe e fqinjet, por kjo nuk do te thote se do te kerkohet edhe njohja e Kosoves”, ka thene Maas, njofton Telegraf.

Top Channel