“Google”, Zvicra kunder “Street View”

14/09/2009 19:45

Ka krijuar probleme dhe ne Zvicer “Street View”, sherbimi i “Google Maps” qe te jep mundesine te navigosh ne menyre virtuale neper rruge.

Konfederata ka kercenuar se do te coje ne gjyq motorin me te perdorur te kerkimit ne internet, nese nuk do te prese brenda 30 ditesh kerkesen e autoriteteve per te mbrojtur dhe ruajtur privatesine e qytetareve.

Zvicra kishte kerkuar muajin e shkuar terheqjen e imazheve qe i perkisnin ketij vendi.

Top Channel