EULEX: Presim nenshkrimin e protokollit

11/09/2009 13:05

Misioni evropian i rendit dhe ligjit, EULEX eshte ne pritje te finalizimit te marreveshjes teknike me Beogradin, per bashkepunimin ne sektorin policor.

Lajmin e ka bere te ditur zedhenesja e misionit, Karin Limdal, e cila gjithesesi e ka pasur te pamundur te saktesoje se kur do te nenshkruhet marreveshja.

“Jemi duke pritur qe kjo ceshtje te finalizohet”, ka deklaruar Limdal per mediat kosovare.

Protokolli policor me Serbine eshte mbeshtetur nga vendet e BE, te cilat kane garantuar Prishtinen zyrtare se nuk prek pavaresine e Kosoves.

Top Channel