Protokolli, Sejdiu konfirmon refuzimin

10/09/2009 11:30

Presidenti Sejdiu tha sot se Kosova nuk eshte aktore ne ceshtjen e protokollit dhe perseriti qendrimin refuzues te institucioneve ndaj ketij problemi.

“Kosova do te vazhdoje bashkepunimin e mire me EULEX-in dhe Bashkesine Nderkombetare”, u shpreh Sejdiu.

Deklaraten e tij, presidenti e dha pas takimit te pare me komandantin e ri te KFOR-it, gjeneralin Markus Bentler.

Top Channel