Gjermania: Protokolli nuk demton Kosoven

10/09/2009 14:15

Ambasadori gjerman ne Prishtine Hans Dieter Steinbach deklaron se pozicioni i nenshkrimit te marreveshjes ne mes te EULEX-it dhe Serbise nuk do ta demtoje sovranitetin e Kosoves.

Ambasadori tha se Qeveria gjermane e cila ka njohur Kosoven nder vendet e para nuk do te mbeshteste masat qe shkojne ne dem te shtetit me te ri ne bote.

Keto komente ambasadori gjerman ne Prishtine, dhe kryetari i Kuvendit te Kosoves Jakup Krasniqi, i ben me rastin e nenshkrimit te kontrates se IPEK-ut, me qellim te perkrahjes se Parlamentit te Kosoves.

Top Channel