BB mbeshtet ndertimin e autostrades Morine-Merdare

10/09/2009 10:45

Zyrtare te larte te Bankes Boterore ritheksuan perkushtimin ne mbeshtetje te ndertimi te autostrades Morine – Merdare.

Zotimet jane dhene gjate takimeve qe ka zhvilluar ministri i Transportit Fatmir Limaj me perfaqesues te Bankes Boterore, gjate vizites se tij ne Shtetet e Bashkuara.

“Gjate vizites se tij ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes, ministri Fatmir Limaj eshte takuar edhe me perfaqesuesit e Bankes Boterore, Richard Martin Humphreys dhe Henry Kerali. Zyrtare te Bankes Boterore, Humphreys dhe Kerali jane shprehur se Banka Boterore ka qene dhe do te jete edhe me tej aktive ne ndihmesen per Kosoven. Ata kane potencuar sidomos mbeshtetjen per autostraden Morine-Merdare”, thuhet ne njoftimin e Ministrise.

Ministri Limaj, eshte takuar sot edhe me kongresmene te SHBA-ve: Eliot Engelin dhe Xhim Himes. Ne qender te takimit ishin diskutimet rreth zhvillimeve politike e ekonomike ne Kosove.

Top Channel