Kroaci, shpallen fajtore 11 trafikante droge

08/09/2009 11:50

Nje gjykate ne Kroaci ka shpallur fajtore 11 persona te akuzuar per trafik nderkombetar te lendeve narkotike.

Lajmin e bejne te ditur mediat kroate, sipas te cilave 11 te denuarit jane kryesisht kroate, si dhe dy boshnjake, nje bullgar dhe nje slloven.

Kroacia vazhdon te jete pjese e aksit te kalimit tranzit te heroines nga vendet prodhuese drejt vendeve te Evropes perendimore.

Top Channel