Oher, anulohet nxjerrja e “Ilinden”

07/09/2009 20:50

Nxjerrja e anijes “Ilinden”, e cila u fundos te shtunen ne liqenin e Ohrit, eshte anuluar dhe pritet te behet te merkuren.

Vendimi eshte marre nga ekspertet kroate, qe po punojne per nxjerrjen e saj dhe qe kane sugjeruar se duhen percaktuar 16 pika te trupit te anijes.

Ekspertet, te mbledhur edhe nga Bullgaria, kane deklaruar se percaktimi i ketyre pikave do te sherbeje per konfirmimin e arsyes se fundosjes dhe per ekspertizen e anijes.

Nga mbytja e anijes “Ilinden” humben jeten 15 turiste bullgare.

Top Channel