Maqedoni, zbulohet nentipi i A/H1N1-shit

21/08/2009 20:25

Ne Maqedoni eshte identifikuar nje steriotip i virusit A/H1N1.

Virusi mutant i gripit te derrave eshte AH3N2 dhe sipas specialisteve ne Shkup eshte izoluar ne Maqedoni.

Sipas tyre, ky virus duhet te futet ne listen e viruseve per te prodhuar vaksinen kunder tij.

Top Channel