SHBA: Bangladeshi te njohe Kosoven

20/08/2009 21:45

Bangladeshi te njohe Kosoven sa me shpejt te jete e mundur. Ky ka qene apeli qe Shtetet e Bashkuara te Amerikes i kane bere vendit te Azise Jugore.

Ka qene ambasadori amerikan ne Daka, James F. Moriarty qe ka shtruar kerkesen ne nje takim me ministrin e Jashtem te Bangladeshit, Dipu Moni.

“Po e ngre edhe nje here ceshtjen e njohjes se Kosoves nga Bangladeshi dhe i kerkoj qeverise se Bangladeshit qe ta njohe Kosoven, sa me shpejt qe te jete e mundur”, eshte shprehur diplomati amerikan.

Top Channel