Zgjedhjet serbe ne Kosove

18/08/2009 21:15

Organizimi i zgjedhjeve vendore nga Serbia ne disa komuna kosovare me popullsi serbe eshte kritikuar nga diplomatet e huaj.

Ambasadori austriak ne Paris Volfang Petric, tha se sipas kesaj logjike, kur te zhvillohen zgjedhje ne Kosove duhet te votohet edhe ne Presheve apo kur ka zgjedhje ne Rumani, te votohet edhe ne Vojvodine.

Sipas tij, keto zgjedhje nuk do te kontribuonin ne paqen dhe stabilitetin ne rajon.

Top Channel