Serbi-Mal i Zi, raportet drejt normalizimit

21/07/2009 14:30

Ministri i Jashtem malazez, Milan Rocen ka deklaruar se marredheniet mes Beogradit dhe Podgorices po normalizohen pas njohjes se pavaresise se Kosoves.

Gjithashtu, Rocen ka hedhur poshte deklaratat se numri i turisteve serbe ne bregdetin malazez ka rene per shkak te njohjes se Kosoves dhe ka paralajmeruar caktimin se shpejti te ambasadorit ne Beograd.

Diten e neserme pritet qe Rocen te mbaje nje fjalim ne Parlament, ku do te prezantoje perfitimet e Malit te Zi nga njohja e pavaresise se Kosoves.

Top Channel