BDSH: Serbia e Maqedonia, dhune ndaj shqiptareve

20/07/2009 13:25

Kreu i BDSH-se, Bardhyl Mahmuti ne nje leter drejtuar Parlamentit Evropian thekson se liberalizmi i vizave per Serbine dhe Maqedonine ka intensifikuar dhunen e ketyre shteteve kunder shqiptareve.

Mahmuti thote se miratimi i propozimit te Komisionit Evropian qe te hiqet regjimi i vizave per qytetaret e Serbise, Malit te Zi dhe Maqedonise dhe te mbetet ne fuqi regjimi i vizave per qytetaret e Shqiperise, Kosoves dhe Bosnje e Hercegovines ka provokuar efekte te menjehershme.

Top Channel