Gripi i derrave, Kosova shton masat

18/07/2009 10:45

Instituti Kombetar i Shendetesise Publike me vemendje te vecante po ndjek situaten epidemiologjike ne vend, rajon dhe bote te shkaktuar nga virusi A(H1N1).

Ne Kosove, situata epidemiologjike e gripit percillet permes Institutit ne nivel qendror dhe rajonal.

“Vigjilenca jone eshte shtuar muajin e fundit per shkak te fluksit te madh te familjareve tane qe jetojne dhe veprojne ne shtetet te cilat tashme kane shenuar rastet e gripit H1N1”, thuhet ne nje komunikate te Ministrise se Shendetesise, cituar nga Telegraf.

Top Channel