Nderpritet protesta ne Prishtine

16/07/2009 14:55

Keshilli i Veteraneve te Luftes Clirimtare te Kosoves vendosi qe te nderprese protesten para kuvendit dhe qeverise por nese kerkesat e kesaj shtrese nuk do te plotesohen atehere reagimet e tyre do te jene me te ashpra.

Gjate dites se sotme pati protesta ne qender te Prishtines, pasi nje grup protestuesish, veterane te ish-Ushtrise Clirimtare te Kosoves hodhen molotov ne oborrin e Qeverise se Kosoves.

Protestuesit kerkojne zbatimin emergjent te Ligjit te vlerave te dala nga lufta e UCK-se, ose ne te kunderten do te fillojne me radikalizimin e protestes.

Top Channel