Kosova, ne pritje te pergjigjeve per ambasadoret

13/07/2009 20:50

Presidenti i Kosoves, Fatmir Sejdiu beri te ditur sot se ka caktuar emrat per 18 ambasadoret e pare te Kosoves dhe se pret pelqimin nga shtetet perkatese per akreditimin e tyre.

Ne nje konference per shtyp pas takimit me ambasadorin austriak ne Prishtine, Sejdiu ka saktesuar se pervec ambasadoreve, ka nisur edhe procesi per emerimin e konsujve dhe stafit teknik te ambasadave.

Duke qene se eshte ne pritje te vleresimeve nga shtetet e tjera, Sejdiu ka refuzuar te publikoje emrat e ambasadoreve dhe konsujve.

Top Channel