Jetimet kosovare, ndihme femijeve te Akuilas

13/07/2009 20:05

Vogelushet kosovare kane vendosur qe ndihmat e derguara nga Italia per ta, t’i kthejne mbrapsh dhe t’ia dhurojne bashkemoshatareve te tyre nga L’Akuila.

Me siguri kane menduar se femijet italiane te zones se goditur nga termeti me 6 prill te ketij viti kane me shume nevoje se ata.

Ne nje fare menyre kane kthyer nje pjese te asaj qe kane marre. Nje xhest i vogel, por shume domethenes, mes zhurmes se premtimeve te G8.

Nje shembull konkret per te medhenjte e Tokes, i dhene nga te vegjelit e nje jetimoreje kosovare.

Top Channel